Обичайте трудностите

Най-големият чар на финансовите пазари е, че парите са трудни за спечелване от тях. Докато сте начинаещи може този факт да ви изнервя, но постепенно с времето разбирате, че имате две възможности: Едната е да се предадете и да забравите за търговията. След време може и да не си спомняте за болката от този експеримент. Другата е да продължите упорито да трупате опит и като награда да получите траен успех и печалби. Веднъж когато преминете в отбора на успешните е време да се радвате на тези трудности защото благодарение на тях парите от начинаещите и неграмотните стигат до вас. Трудностите са ад за начинаещите и рай за опитните трейдъри. Важно е само да имате куража да търсите и търпението да намерите прага на опитността.

Share

3 comments to Обичайте трудностите

 • Много добре казано.
  То като се замислиш и загледаш и на едно бебе не му е лесно да походи – пълзи, пада по хиляди пъти на ден, но ако всички се тръшкахме и казвахме – еееееее ами не мога да проходя я виж колко пъти падам – какво ли бе станало от нас :)?

 • me4a_kryv

  Ами какви са трудностите на успешните трейдари?
  Трудно си изхарчват парите или те все още нямат достатачно за да харчат?

  • Ивайло Груев

   Когато стане трейдърът успешен разбира, че трудностите и ограниченията са само в мислите на онези хора, които искат да стигнат до някъде, но не са сигурни че са на верният път.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>