Обичам да тичам

Един от любимите ми филми на всички времена е Forest Gump. Имало е случаи дори когато съм се отъждествявал с главния герой. За някои той бе просто един идиот, но познавам и немалко хора, които харесаха философията на този филм. Като дете и аз обичах да се придвижвам от точка до точка бягайки. Кръстосвал съм родният си град Пловдив надлъж и нашир пристигайки до крайната точка потен и задъхан.

Спомням си една весела ситуация от този филм когато той отваря плик с отхапаната ябълка на Apple изричайки, че вече не му се налагало да работи защото партньорът му инвестирал техните пари в една компания за плодове и зеленчуци. Годината беше 1994. Това бе две лета преди аз самия да започна да търгувам на финансовите пазари. Заедно с веселата страна на тази шега от филма този миг бе много мотивиращ за мен и бях уверен, че един ден и аз ще се включа в голямата игра на финансовите пазари.

Колкото до кросовете сега предпочитам да ги правя в парковете със слушалки в ушите. Имам си любими мелодии като най-зареждаща ми идва музиката на NightWish и едно парче на пианиста Максим. Ето го и него:

http://youtu.be/dHRuwFR-yaI

Share

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>